Παίκτης του Απόλλωνα Πάργας ο 21χρονος Διονύσης Τσούμαλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του Απόλλωνα Πάργας στη σελίδα της ομάδας στο facebook , παίκτης του Απόλλωνα θα πρέπει να θεωρείται ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Διονύσης Τσούμαλης.
“Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Άρτα θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας στη νέα σεζόν και θα δώσει πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του Γιώργο Μουστάκα μιας και αγωνίζεται σε πολλές θέσεις, τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα. Ο Διονύσης πέρσι αγωνιζόταν με την φανέλα της Δόξας Άρτας ενώ έχει περάσει και από την Μέλισσα Άρτας αλλά και από τον Σκουφά Κομποτίου.
Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα και να του ευχηθούμε να έχει μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Το ΔΣ του Απόλλων

Ο παίκτης σε δηλώσεις του είπε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Απόλλων Πάργας που επέλεξε να είμαι μέλος στην οικογένειά του. Θα δώσω τον καλύτερό μου ευατό για την ομάδα.”

Πηγή:facebook.com/apollon.pargasas

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.