Πέρασμα… πρόκρισης από Χαλκίδα!

Οι Ρεθυμνιώτες ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης από τον αντίπαλο τους και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο. Ιδανικότερα δε θα μπορούσε να ξεκινήσει το ματς για το σύνολο του Γιώργου Λυρώνη, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 7’ με τον Σαββίδη. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά στο 8’ με τον Τζόρνταν και στο 40’ με τον Τσικουδάκη.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Τίμου Καβακά μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ είχε μια μεγάλη στιγμή με τον Ντάμπο. Μετά το 60’, βέβαια, οι νικητές ισορρόπησαν και απείλησαν στο 62’ με τον Τζόρνταν. Στο 76’, επίσης, η Επισκοπή θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” τον αγώνα, αλλά ο Σταυριανός αντέδρασε σωστά στο πλασέ του Σωπασή.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Τίμος Καβακάς): Σταυριανός, Σταματόπουλος, Νυφαδόπουλος (79’ Δούλος), Γιαλαμούσης, Σχίζας, Πατερίτσας, Ντάμπος, Ντελέκος, Μπασινάς (41’ Μπουζουράς), Αντέμ (64’ Βλάχος), Παπαδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Κελαιδής, Νάκας, Φοβάκης (53’ Πήλιος), Σέχου, Μποτωνάκης, Σαββίδης, Σουμπασάκης, Χαλκιαδάκης, Τσικουδάκης (81’ Λουμπάκης), Μπανγκουρά (53’ Σωπασής), Τζόρνταν.

ΠΗΓΗ: athlitiko

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.