Πένθος στην οικογένεια του Θεσπρωτού – «Έφυγε» ο Βασίλης Σαφάκας

Έφυγε από την ζωή την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 χρονών ο Βασίλειος Σαφάκας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διατελών για οκτώ (8) χρόνια πρόεδρος του Θεσπρωτού.

 

Α)Στην φωτογραφία διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Βρύσης Σπύρος (Γιατρός), Μπιρμπίλης Κων/νος(ταμίας),  Ασπιώτης Γεώργιος, Βασειάδης Νίκος, Ιωάννογλου Γεώργιος, Τόσκας Απόστολος(διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ), Κομίνης Ηλίας, Μουράτης Κωστής,– ——, Σαφάκας

Βασίλειος ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Καθήμενοι από αριστερά: Λιάκουρας Μάρκος, ———, Τσώτος Γεώργιος, Γκόντοβος , Γκίκας Μιχαήλ και Λαμπρακούλης (προπονητής)

Β) Ο τότε πρόεδρος του Θεσπρωτού Βασίλειος Σαφάκας(αριστερά) με τον ταμία της ομάδας Μπιρμπίλη Κων/νο έχοντας στην μέση τον τότε διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Τόσκα Απόστολο προς τιμήν του οποίου έγινε ο φιλικός αγώνας στο εθνικό στάδιο Ηγουμενίτσας  το καλοκαίρι του 1970, το οποίο παρακολούθησαν όλοι φίλαθλοι της Θεσπρωτίας.

 

Γ) Ο Σαφάκας Βασίλειος με την φανέλα του Θεσπρωτού στο εθνικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Από το αρχείο του Δημητρίου Λιάκου.

 

Πηγή: thesprotikospalmos.gr

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *