Ο προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κ. Χρήστος Τζίμας στο Gosports.gr

Συνέντευξη στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα παραχώρησε ο προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κ. Χρήστος Τζίμας. Ο κ. Τζίμας μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή, τους στόχους της ομάδας, σχολίασε τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, αλλά και το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ.

  1. Επιστροφή στον πάγκο του Αχέρων Καναλακίου σε διαφορετικό πόστο, με διαφορετικές ευθύνες, αυτή τη φορά σα προπονητής. Ποια τα συναισθήματά σας?

Χ. Τζίμας: Είμαι πολύ χαρούμενος που η διοίκηση επέλεξε εμένα για προπονητή του ΠΑΣ Αχέρων. Είναι τιμή μου και παράλληλα μεγάλη ευθύνη να είμαι προπονητής στην ομάδα της καρδιάς μου για την οποία αγωνίστηκα πολλά χρόνια.

  1. Πέρυσι δουλεύατε σαν προπονητής στην Αθήνα, στους νέους της ΠΑΕ Καλλιθέας αλλά και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Τι ήταν αυτό που σας έκανε να επιστρέψετε?

Χ.Τζίμας: Επέστρεψα για οικογενειακούς λόγους.

  1. Την επόμενη αγωνιστική έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα που από πολλούς θεωρείται το ντέρμπι της αγωνιστικής. Πώς βλέπετε το παιχνίδι και ποιοι είναι οι στόχοι φέτος της ομάδας?

Χ. Τζίμας: Ανέκαθεν όλα τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήτανε ντέρμπι. Έτσι και φέτος θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, ο οποίος πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στόχος μας για φέτος είναι να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

  1. Ο Αχέρων μέχρι στιγμής έχει πετύχει 13 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόνο 3 σε 3 αγωνιστικές (2 νίκες -1 ισοπαλία). Πώς βλέπετε την εικόνα της ομάδας?

Χ. Τζίμας: Έχουμε μια καινούργια  ομάδα με νέους παίκτες η οποία προσπαθεί να βρει τα πατήματα της και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε κάθε αγώνα.

  1. Πώς βλέπετε μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας? Υπάρχουν κατά τη γνώμη σας ομάδες που ξεχωρίζουν?

Χ. Τζίμας: Το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ ήταν και είναι από τα δυνατά πρωταθλήματα με πολλές καλές ομάδες αλλά είναι νωρίς ακόμα για να πούμε πως κάποια έχει ξεχωρίσει.

Ευχαριστώ πολύ.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.