Ο Ηρακλής Στασινός στο τιμόνι του Π.Α.Σ Θύελλα

Όπως όλα δείχνουν η τεχνική ηγεσία της ομάδας από το Μοναστηράκι, περνάει στα χέρια του Ηρακλή Στασινού. Ο Κος Στασινός την αγωνιστική χρονιά που μας πέρασε ήταν μέλος του τεχνικού team του Νέου Αμφίλοχου, που αγωνιζόνταν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Καθώς και προπονητής στα τμήματα παικτών υποδομής της ομάδας της Αμφιλοχίας. Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στον Αμβρακικό Βόνιτσας και στην ομάδα του Λουτρού που αγωνίζεται στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Ο έμπειρος τεχνικός “παίρνει την σκυτάλη” από τον περσινό προπονητή Κο Χρήστο Καράμπαλη και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο, να διατηρήσει την πολύ καλή εικόνα του Π.Α.Σ Θύελλα και στα σαλόνια της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gosports.gr τις επόμενες ημέρες αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις για την ενίσχυση του roster των Πρωταθλητών της Β’ Κατηγορίας του 1ου Ομίλου.

 

Πηγή φώτο: olatagoal

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.