Ο Αντιπρόεδρος της ΕΦΟΑ και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Δημήτρης  Παππάς μίλησε στο GoSports.gr  και στον Βασίλη Κούρκουλα με αφορμή το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις κατηγορίας 12 ετών (αγόρια και κορίτσια) που θα διοργανωθεί στην πόλη της Πρέβεζας και συγκεκριμένα στα γήπεδα τένις στην Κυανή Ακτή, 22-23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017, ενώ παράλληλα στην πόλη της Άρτας θα διεξαχθεί το 4ο Προπαιδικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα  2017 στον Ο.Α. Άρτας.

Δείτε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο κ. Τάκης Παππάς:

«Το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις κατηγορίας 12 ετών είναι 22,23 και 24 Σεπτεμβρίου στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στα γήπεδα Τένις στην Κυανή Ακτή. Αν δεν προλάβει να ολοκληρωθεί αυτές τις ημέρες θα συνεχίσει και την Δευτέρα 25 του μηνός με την συμμετοχή να είναι γύρω στα ενενήντα παιδιά. Η συμμετοχή είναι ήδη μεγάλη για μια κατηγορία μόνο γιατί παράλληλα γίνεται και στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη και στην Πρέβεζα. Με τις μέχρι τώρα συμμετοχές ο αριθμός συμμετοχών είναι πάρα πολύ καλός όπου πέρα από τα παιδιά υπάρχει και όφελος προς την πόλη αφού τα παιδιά αυτά θα συνοδεύονται από τους γονείς τους. Οι συμμετοχές στο Πρωτάθλημα είναι από Πρέβεζα, Πάτρα, Αθήνα και από όλη την Δυτική Ελλάδα. Παράλληλα διοργανώνουμε στην πόλη της Άρτας το 4ο  Προπαιδικό Ενωσιακό Πρωτάθλημα γιατί μοιράσαμε τις κατηγορίες αφού δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε με τα υπάρχοντα γήπεδα στην πόλη της Πρέβεζας. Το επόμενο Σαββατοκύριακο, 30/09 και 01/10  θα διεξαχθεί στην Πρέβεζα το Ενωσιακό των 14 ετών όπου θα υπάρχει και πάλι ήδη μεγάλη συμμετοχή.

Από την 01 Ιουλίου που είχαμε το ITF και μέχρι στις 30 Σεπτεμβρίου είχαμε ένα Ενωσιακό, των Βετεράνων, το Ενωσιακό 12-14 ετων, γίνεται το Πανελλαδικό και κλείνει η σεζόν αυτή με το Ενωσιακό 30 και 01 του μηνός κατηγορίας 14 ετών. Στο άθροισμα των συμμετοχών αυτό τον καιρό στην πόλη της Πρέβεζας βρέθηκαν πάνω από πεντακόσια πενήντα παιδιά που έπαιξαν τένις και συν τους γονείς και προπονητές που ακολούθησαν τα παιδιά αυτά και μαζί με τους βετεράνους, το όφελος ήταν μεγάλο τόσο για τις επιχειρήσεις της Πρέβεζας   αλλά και στον Δήμο να είναι ικανοποιητικό, τη στιγμή μάλιστα που ο Δήμος δεν δαπάνησε κάτι, γιατί ούτε από τον Δήμο ζητήσαμε κάποιο χρηματικό ποσό και τις καθαρίστριες που είχαν τελειώσει τα οχτάμηνα της καθαριότητας τις αναλάβαμε εμείς. Όλα γίνονται από τον Όμιλο χωρίς καμία επιβάρυνση ή κάποιον χορηγό και μας ενδιαφέρει μόνο τα παιδιά να μπουν στον αθλητισμό και τίποτα παραπάνω.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.