Ο ΓΣ Δράμας επικράτησε χθες Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 18:30 στο τουρνουά ανόδου στην Α2 που γίνεται στην Πρέβεζα του Ποσειδώνα Βέροιας για την 4η αγωνιστική και τελευταία δική της του τουρνουά, αφού έχει ρεπό την τελευταία, και έφερε τα πάνω-κάτω στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον μπήκε στο κόλπο για την άνοδο και απειλείται μόνο από την Πρέβεζα εάν η ομάδα του Φιλαθλητικού μπορέσει να αποσπάσει δυο βαθμούς από τα Πεύκα.

Από την άλλη ο Ποσειδώνας Βέροιας που ήταν βέβαιος για την 3η θέση που του εξασφαλίζει την άνοδο, για να έχει πλέον ελπίδες πρέπει σήμερα να κερδίσει την Ένωση Ελασσόνας.

 

Tα σετ (1-3): 20-25, 25-19, 21-25, 22-25

ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας (Λουκάς): ΤΣΙΟΥΧΑ, ΝΤΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΠΑΤΕΡΕΚΑ, ΣΑΡΑΦΗ, ΤΣΕΑ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΡΑΙΟΥ, ΓΑΤΣΗ, ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΟΥ, ΗΛΙΑΔΟΥ.

ΓΣ Δράμας (Ηλιόπουλος): ΤΟΛΙΟΥ, ΚΛΩΤΣΙΚΑ (Λ), ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ΚΟΣΣΟΥ (Λ), ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ, ΚΕΡΑΜΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΛΣΟΥΖΟΓΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, ΚΑΛΑΪΝΤΙΔΟΥ, ΔΕΡΜΕΝΤΖΗ, ΔΡΟΣΟΥ, ΜΑΚΡΗ Κ., ΜΑΚΡΗ Ν.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της 4ης αγωνιστικης

Δείτε επίσης: Ο προπονητής του Γ.Σ Δράμας κ. Ηλιόπουλος στο Gosports.gr

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”575″ gal_title=”Ο ΓΣ Δράμας νίκησε την Βέροια”]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.