Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Πρέβεζα η 2η φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2018 Optimist & Laser 4.7

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 17 &18/3/2018 στην Κλεοπάτρα Μαρίνα Άκτιο στην Πρέβεζα η δεύτερη φάση  του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2018 Optimist & Laser 4.7 υπό την διοργάνωση του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πρέβεζας και του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας.

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα υπήρχαν συνολικά 79 συμμετοχές από τον Ναυταθλητικό  Όμιλο Κέρκυρας, Ιστιοπλοϊκό όμιλο Κέρκυρας, Ναυτικό όμιλο Βορείου Ιονίου, Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων, Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας, Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας, Ναυτικού Ομίλου Κεφαλλονιάς –Ιθάκης, Ναυτικού Όμιλου Ιθάκης «Η Πρόοδος» και Ναυτικό ιστιοπλοϊκό όμιλο Πρέβεζας.

Οι αποστολές του πρωταθλήματος ανέρχονταν στα 170-180 άτομα και παράλληλα με αυτές βρέθηκαν στην πόλη μας και γονείς και οικογένειες παιδιών δίνοντας μια πνοή στον τουρισμό της πόλης σε μια σχετικά μάλιστα νεκρή περίοδο.

Μετά  την λήξη του πρωταθλήματος και των ιστιοπλοϊών την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν  και οι απονομές στην Πρέβεζα,.

Η διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα ήταν αρκετά σημαντική καθώς από τα περιφερειακά πρωταθλήματα της κάθε περιφέρειας προκύπτουν οι προεθνικές ομάδες της χώρας μας.

« 1 of 3 »

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.