????????????????????????????????????

Τις επίσημες εμφανίσεις της για την σεζόν 2018-2019 παρουσίασε στην αίθουσα «Διώνη» (Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας), το βράδυ της Τετάρτης (24/10), η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Στο πάνελ βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής της αρτινής ομάδας, Άρης Δράκος και η υπεύθυνη μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Καραϊσκάκης, Φωτεινή Πανούλα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Δημήτρης Σφήκας (ο οποίος είναι ταυτόχρονα και ο προπονητής της Κ19), ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας κ. Θανάσης Τρομπούκης μαζί με τον Ταμία της Ένωσης κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης (ΔΣ, τεχνικό τιμ, ανδρική ομάδα, ομάδα νέων, ακαδημίες), καθώς και πιστοί φίλαθλοι της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γεωργίου, επέδωσε τιμητική πλακέτα στον καρδιολόγο Γιώργο Σιλιόγκα για την ανιδιοτελή του προσφορά στην ομάδα και στους εκπροσώπους των μεγάλων χορηγών της ΠΑΕ που θα διαφημίζονται στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας, και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΑΡΤΑ κ. Δημήτρη Πετανίτη, στον κ. Νίκο Κανιά από την εταιρία παραγωγής τυροκομικών προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ και στον κ. Τρύφωνα Παππά από την εταιρεία εταιρείας εμφιάλωσης νερού «Πηγές Κωστηλάτας στην Ήπειρο». Εκτός από τους μεγάλους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους, αναφορά έγινε και στους υπόλοιπους χορηγούς της ομάδας, μεταξύ άλλων το κατάστημα αθλητικών ειδών SPORTSHOUSE, η πιτσαρία mario, το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Άρτας autodrive, η επιχείρηση ΜΠΙΖΑΣ, οι οποίοι εκτός από την στήριξη τους στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης και σε άλλα αθλητικά σωματεία της περιοχής, στηρίζουν και την προβολή των αθλητικών νέων της Άρτας μέσω του artagoal.gr και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότερη προβολή για την επιχείρησή τους.

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας είναι πράσινη με μαύρες οριζόντιες ρίγες και μαύρα μανίκια, ενώ η δεύτερη λευκή με μαύρα μανίκια. Προηγήθηκε και η παρουσίαση της νέας εμφάνισης της Κ19. Όλοι ευχήθηκαν η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Football League, το οποίο ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο (27/10, 4μμ) με τον εκτός έδρας αγώνα στον Βόλο (με τον ΝΠΣ).

Πηγή: artagoal.gr