Ξεκινήστε τη μέρα σας …Smart- Ο καλύτερος καφές στην πόλη με διαφορά

Επειδή ο καφές δεν είναι απλή υπόθεση, το Smart Cafe είναι εκεί για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σταθερή ποιότητα εδώ και 5 χρόνια, γρήγορη εξυπηρέτηση και συναρπαστικές τιμές.

Όλοι οι καφέδες συνοδεύονται με εμφιαλωμένο νερό και κουλούρι για τους πρώτους καφέδες  στην τιμή των 1,5 €, ενώ για όλο τον χειμώνα που θα πεινάμε και λίγο περισσότερο όλοι οι καφέδες με εμφιαλωμένο νερό και σάντουιτς γαλοπούλα ή αράβικη πίτα με κοτόπουλο μόνο με 3,00 €.

Αποδεδειγμένα ο καλύτερος καφές της πόλης εδώ και 5 χρόνια και δε το λέμε εμείς αλλά η προσέλευση του κόσμου που συνεχώς αυξάνεται.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη καφέ, χυμούς, σοκολάτα,  αναψυκτικά αλλά και  φυσικά προϊόντα Στεργίου.

Δοκιμάστε τις νέες μας προτάσεις, τσάι με μείξη αρωματικών βοτάνων με πολλαπλές ιδιότητες και smoothies σε όλες τις γεύσεις.

Delivery καθημερινά, από τις 7 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Καθημερινά στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο στο 2682301459.

SMART CAFÉ – Παναγή Τσαλδάρη 62.

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.