Ξεκίνησαν χθες 02/09 οι Αγώνες Τένις Βετεράνων στα γήπεδα τέννις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Σήμερα Κυριακή οι αγώνες ξεκίνησαν το πρωί, και το απόγευμα θα συνεχιστούν από τις 17:00 με σπουδαίες αναμετρήσεις να ακολουθούν κατηγορίας 18-45 και 45+. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60 με αθλητές από Κέρκυρα, Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Φιλιππιάδα, Πρέβεζα, Αγρίνιο, Λευκάδα κλπ.

Η πορεία των Πρεβεζάνων αθλητών εξελίσσεται παρά πολύ καλά. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν οι Ημιτελικοί και οι Τελικοί. Η διεξαγωγή του 2ου Ενωσιακού Πρωταθλήματος Βετεράνων γίνεται άνευ χορηγών και οι απαραίτητες δαπάνες, μπάλες, έπαθλα, νερά καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι: Διαιτητές των Αγώνων Γιώργος Τζώρτζης και Όλγα Παππά.Ο υπεύθυνος χειριστής(ο πιστοποιημένος χειριστής ) του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή Αποστόλης Παππάς και ο νεαρός Διονύσης Παππάς, καθώς και οι εθελοντές στην καθαριότητα των αποδυτηρίων.

Είσοδος Ελεύθερη!

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.