Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα πρώτα δοκιμαστικά τεστ στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, για την ομάδα του Καραϊσκάκη. Συμμετείχαν περίπου 60 ποδοσφαιριστές από διάφορα μέρη του κόσμου, όπως 3-4 Γάλλοι καθώς και δύο Φιλιππινέζοι ενώ από τη Δυτική Ελλάδα παραβρέθηκαν παίκτες από Γιάννενα, Πρέβεζα, Αιτωλοακαρνανία και Ζάκυνθο. Οι ηλικίες των ποδοσφαιριστών κυμαίνονταν από 16 έως 23 ετών και φυσικά οι συγκεκριμένες προπονήσεις θεωρούνται ένα σημαντικό τεστ ετοιμότητας για τη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα των αθλητών της ομάδας Κ19, των οποίων ο προπονητής Δημήτρης Σφήκας, ήταν παρών.

Εκτός του κου Σφήκα, το “παρών” έδωσαν φυσικά ο προπονητής της ομάδας Σάκης Παπαβασιλείου, που κρατούσε συνεχώς σημειώσεις, ο γυμναστής Βαγγέλης Τζιάρρας, ο προπονητής τεραμτοφυλάκων Κώστας Ρώσσιος, ο τεχνικός διευθυντής Άρης Δράκος και ο γενικός αρχηγός Κώστας Κορομηλιάς που θα λάβουν και τις αποφάσεις για τους αθλητές που θα προκριθούν. Σήμερα έγινε μια πρώτη αξιολόγηση κια από άυριο μεθαύριο θα συνεχίσουν όσοι ικανοποίησαν με την απόδοσή τους. Το συντονισμό ανέλαβε ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Βασίλης Τσεκούρας.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου, γονείς, μάνατζερ αλλά και απλοί φίλοι της ομάδας. Ο φακός του artagoal.gr συνέλαβε μεταξύ άλλων το μεγαλομέτοχο Οδυσσέα Δράκο, τους παράγοντες της ομάδας Κώστα Αλέξη, Γιώργο Γιαννούλη, Σάκη Νάκη και Γιώργο Παππά, που παρακολουθούσαν τις προσπάθειες των παικτών, ενώ δε θα μπορούσε να λείπει η πιστή ακόλουθος της ομάδας, Σπυριδούλα Κούση.

Πηγή: artagoal.gr