Ν. Βαβέτσης: «Ήταν ηθική υποχρέωση για μένα να βοηθήσω την Νικόπολη»

Σε δηλώσεις στο GoSports.gr προέβη ο υπηρεσιακός προπονητής του Σ.Κ. Νικόπολη κ. Νεκτάριος Βαβέτσης όπου ανέλαβε το τιμόνι με τα την αποχώρηση του κ. Παπίρη όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Δείτε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο προπονητής κ. Νεκτάριος Βαβέτσης:

«Ήταν ηθική υποχρέωση για μένα και για το μπάσκετ που εκπροσωπώ να βοηθήσω την Νικόπολη σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Η ομάδα θα ταξιδέψει στο ματς της Κυριακής με τραυματίες τους Κακιούζη και Μακρόπουλο και Βαγενά και Μπάλλα που έχουν  πρόβλημα στην μέση. Έχουμε όμως προσωπικότητες που σέβονται τον εαυτό τους και το μπάσκετ και θα «πεθάνουν» μέσα στο γήπεδο για την νίκη. Θα μαζέψουμε ότι έχει απομείνει και θα πάμε σε κάθε ματς με στόχο την νίκη. Αν ήταν όλα καλά δε θα ήμουν τώρα εδώ. Ήρθα να βοηθήσω, να αποκτήσει η ομάδα ξανά την χαμένη της ψυχολογία και να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Το οφείλουμε όλοι στο μπάσκετ που εκπροσωπούμε, στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους που γεμίζουν το γήπεδο αλλά και στην πόλη. Έχω παίκτες, πρώην συμπαίκτες και φίλους και το μπάσκετ είναι πάνω απ’ όλα. Μπορεί να είμαι αλλού αλλά ήμουν κάποτε εδώ. Είμαι υπερήφανος για το σωματείο μου και τους παίκτες μου τον Α.Ο. Βόνιτσας που με στήριξαν και τους συγχαίρω που βοήθησαν το σωματείο της Νικόπολης.»

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.