Νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στον Α.Ο. Πάργας ο Αχιλλέας Νεοχωρίου

Ο Αχιλλέας Νεοχωρίου νίκησε την Πάργα με 79-68 και έκανε νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι φιλοξενούμενοι ηταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 27-35. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν στην άμυνα και με τον Γεωργάκη σε φοβερή μέρα συνεπικουρούμενος απο την σταθερή αξία του Αρχιμανδρίτη έκαναν την ανατροπή και έφτασαν στην νίκη. Για τους νικητές Γεωργάκης με 33 πόντους και Αρχιμανδρίτης με 19 ξεχώρισαν. Απο την Πάργα ο Καρβούνης είχε 18 και οι Παππάς και Ευαγγέλου απο 12.

10λεπτα Α:13-16 Β:14-19 Γ:31-15 Δ:21-18.

Αχιλλέας(Κατσίμπρας): Σαπέρας, Μαγγίνας, Χαλκιάς Λ.7(1), Παπαχρήστος, Γιαννάκης 2, Αρχιμανδρίτης 19, Θεοδώρου 8, Γεωργάκης 33(2), Βάρδιας, Σκληβανίτης 6, Κωστακιώτης, Μόσιαλος 4

Α.Ο.Πάργας(Κοκόρης):Τάσσης, Νούσης, Γκίκας 7(1), Καρδάνης, Παπαδόπουλος 4, Αντωνίου 7, Καρδάνης κ, Παππάς 12, Ευαγγέλου 12, Τσοβίλης 8, Αυλωνίτης, Καρβούνης 18(3)

 

Πηγή: Pargabasketbal Basketballparga

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.