Νίκη του Α.Ο Παλαίρου κόντρα στην Α.Ε Πρέβεζας

Επικράτησε ο Α.Ο Παλαίρου της Α.Ε Πρέβεζας  σήμερα Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαίρου στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με σκορ 5-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Κατσαμπίρη, με τον Μαγκανάκη να κάνει το 2-0 και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μαγκανάκης βρήκε άλλες τρεις φορές τα δίχτυα για το τελικό 5-1, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Τάγγα να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Διαιτητής: ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Θ.

Βοηθοί: ΖΩΤΟΣ Δ.- ΚΩΤΣΗΣ Θ.

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Παναγιωτίδης): ΣΙΔΕΡΑΣ(55’ ΣΚΙΑΔΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ(74’ ΤΣΕΛΙΟΣ), ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, DEDI, KΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Κ.(73’ ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ), ΧΑΣΑΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ(57’ ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Α.).

Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ(Τάγγας): ΜΠΑΛΑΦΑΣ(ΣΚΑΡΠΟΣ Κ.), ΒΑΝΙΩΤΗΣ, ΒΑΛΑΡΗΣ, ΤΑΣΣΗΣ, ΤΖΙΟΚΑ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ, ΔΗΜΑΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ(ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ), ΚΑΤΩΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ).

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.