Νίκη για τις νεανίδες του Φιλαθλητικού στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Ελπίδα Ιωαννίνων (φώτο)

Η ομάδα των νεανίδων του Φιλαθλητικού Πρέβεζας αντιμετώπισε χθες Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο ΔΑΚ Πρέβεζας  στις 18:00 την Ελπίδα Ιωαννίνων στην επανάληψη του μικρού τελικού με τις δυο ομάδες να έχουν ξανασυναντηθεί στα Ιωάννινα την Κυριακή 07 Ιανουαρίου, όπου η ομάδα της Πρέβεζας είχε πάρει την νίκη με 3-0 σετ.

Στο σημερινό αγώνα τα κορίτσια του Ναζόπουλου επικράτησαν για δεύτερη φορά, κερδίζοντας  την νεαρή ομάδα της Ελπίδας με 3-1 σετ για το μικρό τελικό Νεανίδων. Οι φιλοξενούμενες πήραν το πρώτο σετ (22-25) αλλά η ομάδα της Πρέβεζας πήρε εύκολα το 2ο και 3ο σετ και τελικά επικράτησε τελειώνοντας το 4ο σετ με 25-21.

Μετά το τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα και στις δυο ομάδες.

Τα σετ(3-1): 22-25,25-11, 25-9, 25-21

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας(Ναζόπουλος): ΡΟΥΣΟΥ, ΤΟΛΙΟΥ, ΣΑΚΚΑ Α., ΝΤΟΥΣΚΟΥ, ΤΣΑΛΑ, ΠΙΕΤΑ, ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ, ΣΤΕΦΑΝΗ, ΣΑΚΚΑ Τ., ΚΟΤΖΑΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ, ΑΡΜΠΥΡΟΥ.

Α.Σ Ελπίδα Ιωαννίνων: ΠΟΝΤΙΚΗ, ΝΤΑΚΩΣΤΑ, ΣΙΑΦΑΚΑ, ΚΑΝΔΡΗ Μ., ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΣΑΒΒΙΔΟΥ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,ΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΝΔΡΗ Ε., ΣΤΑΥΡΟΥ.

« 1 of 2 »

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.