Νέο λογαριασμό άνοιξε ο Ολυμπιακός για τους πληγέντες των πυρκαγιών

Στο πλευρό όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική συνεχίζει να στέκεται ο Ολυμπιακός.

Πέρα από την οικονομική προσφορά ενός εκατ. ευρώ από την ΠΑΕ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν το IBAN λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς, για την ανακούφιση των πληγέντων.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχε γνωστοποιηθεί λογαριασμός που ανοίχθηκε στην Εθνική Τράπεζα.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι, σε συνέχεια των δράσεών μας και μετά την προσφορά του 1.000.000 ευρώ, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, οι οποίοι επλήγησαν απο τις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική, ανοίχθηκε λογαριασμός και στην Τράπεζα Πειραιώς, με IBAN: GR25 0172 1080 0051 0809 2398 823.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι υπέφεραν και υποφέρουν από τις φονικές πυρκαγιές. Πυρκαγιές οι οποίες πήραν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι, όλοι οι Έλληνες και να προσφέρουμε, ο ένας στον άλλο, βοήθεια και στήριξη».

 

Πηγή: sport-fm.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.