Νέα νίκη για τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης έκανε το… 3Χ3 στα φιλικά της προετοιμασίας του, καθώς επικράτησε στο Παγκρήτιο Στάδιο 2-0 του ΟΦΙ.

Η ομάδα του Ηρακλείου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Τόσο, βέβαια, ο Νίκκι Παπαβασιλείου, όσο και ο Γιάννης Μάγγος έβγαλαν πολύτιμα συμπεράσματα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις, σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα. Στο 52’ ο Μπουτσάκης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τοπούζης με αυτογκόλ σημείωσε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπουρσέλης στο 90’.

Εργοτέλης: Καλογεράκης (46′ Κατσιμήτρος), Λαμπάκης (46′ Μαζουλούξης, 60′ Γιακούμπου), Βουτσάς (60′ Μπάτζιος) , Πατάς(60′ Μπρούς), Πλαϊτάκης (60′ Τσέλιος), Βογιατζής (60′ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης (60′ Έφορντ), Κατσούρι (40′ Τσοκάνη), Μανουσάκης (60′ Καπνίδης), Σταθόπουλος (60′ Οικονόμου), Σαϊτάκης (28′ Κουτσογιαννάκης, 60′ Αντωνίου)).

ΟΦΙ: Ιβάν (46′ Φωτιάδης), Αναστασόπουλος, Πυθαρούλης (75′ Κωνσταντίνου), Μίγγας (46′ Γκέκας), Τζελέπης (58′ Κορομηλάς), Καλημέρης (60′ Μαρτσάκης), Μπλέντι, Κέβιν (75′ Δαβίδ), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Γκίκας( 46′ Πότσι).

ΠΗΓΗ: athlitiko

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.