Νέα αφαίρεση 3 βαθμών για την Καλλιθέα την Πέμπτη βάσει απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Η ποινή αφορά οφειλές προς τον Στέφαν Στεφάνοβιτς, ενώ -3 προκύπτει και για τη Σπάρτη λόγω μη κάλυψης οφειλών προς τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αναφορικά με την, από 13.12.2017 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Στέφαν Στεφάνοβιτς (Stefan Stefanovic) του Βλάντιμιρ (Vladimir) σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα:

Ενεργοποίησε την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 122/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ Καλλιθέα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 469/2017 απόφασής της Α Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.

Αναφορικά με την, από 20.12.2017 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Γκαλίτσιου του Ιωάννη, περί επιβολής των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ Σπάρτη:

Επέβαλε στην καθ’ ής η αίτηση ΠΑΕ Σπάρτη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 323 /2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Πηγή: mikriliga.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.