Νέα αποχώρηση για τον Σ.Κ Νικόπολη, αφού μετά την αποχώρηση Μυριούνη (Δείτε ΕΔΩ), ο άμεσος συνεργάτης του προέδρου της Νικόπολης κ. Δημήτρης Κώτσης με το παρακάτω κείμενο ενημερώνει τους συνεργάτες του ότι  αποχωρεί όπως αναφέρει από την όποια αρμοδιότητα διαχείρισης της ομάδας του ανδρικού τμήματος για εντελώς προσωπικούς λόγους.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ,

Μετά από την πολυετή συνεισφορά μου στην αγαπημένη ομάδα μπάσκετ της πόλης μας Νικόπολη Πρέβεζας , βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να παραιτηθώ της όποιας αρμοδιότητας διαχείρισης της ομάδας του ανδρικού τμήματος αλλά και της ευθύνης λειτουργίας του marketing της ομάδας της Νικόπολης για εντελώς προσωπικούς και σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Αρμοδιότητες και θέση ευθύνης λειτουργίας ως υπεύθυνος οργάνωσης marketing, team manager, εκπρόσωπος ,συνοδός , φροντιστής, εργάτης ή οποιοδήποτε άλλον τίτλο φέρουν τα τόσα σημαντικά και οι τόσες υποχρεώσεις και ευθύνες φέρει αυτή η εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά εργασίας εκ μέρους μου.!

H οργάνωση, η εικόνα και το συνολικό αποτέλεσμα της λειτουργίας της ομάδας μέσα από την παρουσία κάποιου τέτοιου προσώπου ώστε να μην αφήνεται η λειτουργία της στην τύχη ή στη διάθεση των προπονητών, μελών της διοίκησης ή κάποιων εθελοντών γενικότερα, εκτιμώ και σας προτείνω ανεπιφύλακτα , την αντίστοιχη αρμοδιότητα και θέση ευθύνης να ενεργοποιηθεί σε μόνιμη βάση από το σύλλογο. Όπως κάποτε υιοθετήθηκε η θέση του φροντιστή και ως σήμερα μόνο οφέλη έχει !

Προσπάθησα και θεωρώ έδειξα οργανωτική διάθεση με σχεδιασμό και προγραμματισμό πάμπολλων ωρών νυχθημερόν και που τα δύο (2) αυτά χρόνια, αποτέλεσε ένα όμορφο ταξίδι που τώρα φθάνει για μένα στο τέλος του , για πολύ σημαντικούς λόγους που δεν μου δίνουν το χρόνο που χρειάζεται ώστε να ανταποκριθώ πλέον σε τέτοιες αρμοδιότητες !

Σε όλους εσάς που συναναστρέφομαι τα χρόνια αυτά.. σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..κ το εννοώ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ .. με πικράνατε και σας πίκρανα ίσως ,αλλά προσωπικά χωρίς δόλο ή πονηριά.. δεν είναι του χαρακτήρα μου , σας σέβομαι και χαίρομαι που σας έχω φίλους.. ζήσαμε και ωραίες και άσχημες στιγμές.. αλλά έτσι είναι η ζωή!

Σ αυτούς που έφυγαν νωρίτερα από το σύλλογο, ο καθένας για τους λόγους του .. τους σέβομαι εξίσου.. χαίρομαι επίσης αν σας έδωσα κάτι και εγώ, χαίρομαι που με κάνατε καλύτερο άνθρωπο ! Θα τα πούμε βέβαια και κατ’ ιδίαν.. στην ίδια πόλη ζούμε & γι αυτήν γίνονται όλα !!

Θα παραμείνω ενεργός φίλος και φίλαθλος για την αγαπημένη μου Νικόπολη και θα παρακολουθώ τις εξελίξεις και εκδηλώσεις του συλλόγου μας όπως πάντα ! Σας ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία σας. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελείται και καλή συνέχεια στην ομάδα της πόλης μας σε ότι κι αν σχεδιάζετε !

Με αγάπη και εκτίμηση, Δημήτρης Κώτσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.