Μπλόκο στους λογαριασμούς

Νέα εμπόδια στον Ηρακλή, με τους ιθύνοντες του «Γηραιού» να προχωρούν σε κινήσεις αναίρεσης.

Στις πληρωμές μισθών και δόσεων προς τους ποδοσφαιριστές προγραμμάτιζε να προχωρήσει την Πέμπτη (18/10) η ΠΑΕ, ωστόσο υπήρξε ενημέρωση ότι κατατέθηκε κατασχετήριο στον τραπεζικό λογαριασμό από τον Ιορδάνη Στράντζαλη, μέλος του ΔΣ επί Παπαθανασάκη και έξι ακόμα άτομα που διεκδικούν το ποσό των 200.000 ευρώ.

Κάτι που δημιουργεί με το «καλημέρα» εμπόδια στον Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει ήδη καταβάλει περισσότερες από 600.000 ευρώ. Ο λογαριασμός είναι ακατάσχετος όπως λένε στη Μίκρα, όμως «δεσμεύτηκε» και αυτόματα μπλοκαρίστηκε ολόκληρη η λειτουργία της ΠΑΕ Ηρακλής.

«Όχι απλά προστάτευαν τον Παπαθανασάκη, μένοντας ως το τέλος δίπλα στον άνθρωπο που διέλυσε τα πάντα στον Ηρακλή, αλλά τώρα ζητάνε και τα ρέστα. Δεν μπορούν να επικαλεστούν τη δικαιολογία ότι ήταν εργαζόμενοι της Π.Α.Ε. επί Παπαθανασάκη. Είναι εξωπραγματικό. Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες αναίρεσης», σχολιάζουν χαρακτηριστικά στο στρατόπεδο του «Ημίθεου».

Πηγή: metrosport.gr

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.