Μοναδική εμπειρία για τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας  μας ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΡΤΑΣ(Β.Α.Ο.)έζησαν αυτη την Κυριακή στην Αθήνα οι μικροί μας αθλητές.Τα παιδιά μας είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν  με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημιας του Παναθηναϊκού!!!!

   Όλα τα παιχνίδια έγιναν στο ιστορικό γήπεδο  τού Παναθηναϊκού στον ” τάφο του Ινδού”μετά από απόφαση της ομάδας τής Αθήνας να προσφέρει στα παιδιά μας το ότι καλύτερο.
   Ολα τα τμήματα μας είχαν Πολύ καλή παρουσία,  δείγμα τής καλής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία μας, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα από όλους όσους παρακολούθησαν τούς αγώνες.
   Μετα από εκεί δώσαμε την δυνατότητα στη Ακαδημία μας που για πρώτη φορά Ακαδημία παρακολουθεί τελικό  πού κρίνεται το πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!!!
   Όλοι με ένα μόνιμο χαμόγελο και με μεγάλη ικανοποίηση γονείς και αθλητές δώσαμε ραντεβού για την επόμενη μεγάλη εκδήλωση πού κάθε χρόνο προσφέρουμε στα παιδιά της Ακαδημίας με στόχο να δουν από κοντά επαγγελματικές ομάδες και να έρθουν αντιμέτωπα με παιδιά πού δουλεύουν καθημερινά σε υψηλό επίπεδο!!!!
  Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Ακαδημία τού Παναθηναϊκού για την άψογη φιλοξενία
Η προσπάθεια συνεχίζεται…
Β.Α.Ο. Μία ομάδα μία οικογένεια…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.