Μια ξεχωριστή εκδήλωση από τον Σύλλογο Δρομέων με την παρουσία του Υπερμαραθωνοδρόμου – Σπαρταθλητή, κ. Χρήστου Κατσάνου

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου 2018 και ώρα 20:30, στον χώρο του Θεατρικού Εργαστηρίου Πρέβεζας που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του Αγίου Ανδρέα, από το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας.

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να βρεθούν όλοι οι φίλοι του αθλητισμού  κοντά σε έναν Υπερμαραθωνοδρόμο – Σπαρταθλητή, τον κ. Χρήστο Κατσάνο, ο οποίος μοιράστηκε τις δρομικές εμπειρίες του, προσπαθώντας να μυήσει όσους παρευρέθηκαν στη ζωή του δρομέα, από τα πρώτα βήματα-μέτρα-χιλιόμετρα έως εκεί που φτάνει το μυαλό και η καρδιά του καθενός μας.

Μετά την ομιλία του κ. Κατσάνου, ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων  όπου οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν προσωπικές εμπειρίες τους και απόψεις.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.