Μητσοτάκης: Σταματήστε να παίζετε με τα εθνικά θέματα

Μιλώντας στη Βουλή αναφορικά με το νομοσχέδιο για την εκποίηση των λιγιτικών μονάδων της ΔΕΗ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αρχικά αναφέρθηκε στην σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι συμφωνίας με τη Γαλλία για την μίσθωση φρεγατών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να «παίζει με εθνικά θέματα» και σημείωσε πως πιθανότατα ο κ. Τσίπρας «για ακόμη μία φορά μάλλον χάθηκε στην μετάφραση».

Αναλυτικά ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο κ. Τσίπρας άλλα ο κ. Καμμένος κι άλλα ο κ. Κουβέλης.

Μπορώ να φανταστώ ότι ο Πρωθυπουργός στην συνομιλία του με τον κ. Μακρόν χάθηκε για ακόμη μία φορά στην μετάφραση.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι κύριοι της κυβέρνησης πως η εξωτερική πολιτική και ο χώρος της άμυνας δεν προσφέρονται για παιχνίδια.

Απειλείται το εθνικό κύρος της χώρας από τον ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης.

Με αυτά που κάνετε μας εκτίθεται η χώρα διεθνώς, δοκιμάζετε τις σχέσεις μας με συμμάχους. Όσο είστε ακόμη στην κυβέρνηση δείξτε την στοιχειώδη σοβαρότητα».

Πηγή: skai.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.