Με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στην Ά φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Β’

Με τη συμμετοχή των μικρών αθλητών και αθλητριών του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στην Ά φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Β’ άνοιξε η αυλαία των επίσημων αγωνιστικών  υποχρεώσεων του συλλόγου. Τα παιδιά αγωνίστηκαν σε ταχύτητα (60μ,), αντοχή (1000μ), ρίψη (μπαλάκι) και άλμα εις μήκος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας το Σάββατο 10/03/2018, σε ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο, καθώς το απόγευμα της ίδιας μέρας ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και την επόμενη μέρα, την Κυριακή το πρωί ο σύλλογος παρευρέθηκε στην τελετή βραβεύσεων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και το απόγευμα διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Από τα κορίτσια διακρίθηκαν η Δανάη-Χριστίνα Μεσσήνη που κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στο μπαλάκι και χάλκινο μετάλλιο στα 1000μ, καθώς και η Ιωάννα Αλβανίτη που κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στα 60μ.

Η Β’ φάση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.