Με στόχους και πολλά νέα αποκτήματα η «πρώτη» του Θρίαμβου Λούρου

Την «πρώτη» του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 στο δημοτικό στάδιο Λούρου ο Θρίαμβος Λούρου, ξεκινώντας έτσι την επίσημη προετοιμασία του, εν όψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Το παρόν έδωσαν μέλη του Δ.Σ, φίλοι της ομάδας, τα παλιά αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Θοδωρής Κατσαούνος πήρε πρώτος το λόγο «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, σοβαρότητα και όλα θα πάνε καλά. Δε θέλω να λέμε πολλά λόγια, η εικόνα μας θα είναι μέσα στο γήπεδο. Θέλω να είστε συνεπής σε ότι έχουμε συμφωνήσει και η διοίκηση θα είναι και αυτή συνεπής απέναντί σας.», ενώ στη συνέχεια γνώρισε στους παίχτες τους συνεργάτες του.

Το λόγο πήρε ο προπονητής κ. Μπαλάφας «Καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Φέτος ξεκινάει μια νέα χρονιά. Είμαι αισιόδοξος θα πάμε πάρα πολύ καλά. Πρώτον γιατί η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα και έχει γίνει μια γενική συσπείρωση και δεύτερον και κυριότερον γιατί όποιους ποδοσφαιριστές θέλαμε τους κρατήσαμε στην ομάδα και φέραμε και όσους θέλαμε. Αυτά τα δυο εμένα μου δίνουν μεγάλη αισιοδοξία και ικανοποίηση, ότι φέτος θα πάμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρυσι».

Οι παίχτες ξεκίνησαν σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα 1η ημέρα την προετοιμασία υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Μπαλάφα που θα βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας. Μια νέα αρχή για την ομάδα με πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα και γεμάτο ρόστερ που φαίνεται ότι ήρθε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ. Μια αξιόλογη προσπάθεια από το Δ.Σ, που αποτελείται φέτος από 15 ενεργά μέλη για 1η φορά, με απόλυτα διαχωρισμένους ρόλους. Μάλιστα η ομάδα πρόσφατα απέκτησε και γραφεία στην κεντρική πλατεία του Λούρου.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.