Με παρέλαση των  χορευτικών στους κεντρικούς δρόμους της Πρέβεζας ξεκίνησε το  “18ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών”

Ξεκίνησε χθες Πέμπτη στην Πρέβεζα το 18ο Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών το οποίο θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23 Ιουλίου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Χορευτικού Ομίλου Πρέβεζας και με διοργανωτές την Περιφερειακή ενότητα και τους Δήμους Πρέβεζας και Πάργας.

Χθες πρώτη μέρα του φεστιβάλ τα χορευτικά σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης με μουσικές και χορούς από Σερβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία και Ελλάδα έκαναν «μια πολύ άνω κάτω», ενώ πραγματοποιήθηκε και παρέλαση των χορευτικών στους κεντρικούς δρόμους της πόλης προτρέποντας κατοίκους και επισκέπτες να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή. Η συνέχεια θα δοθεί σήμερα Παρασκευή με party και την υποδοχή των χορευτικών στην παραλία του Μονολιθίου, αύριο Σάββατο το Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χορών θα «μεταφερθεί» στην πλατεία Καναλακίου, την Κυριακή στην πλατεία Λούρου και τη Δευτέρα στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γ. Ρίτσος» όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης με την παρουσίαση όλων των χορευτικών.

Ώρα έναρξης όλες τις μέρες 9.30 μμ

Πηγή κειμένου: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.