Με νέο κατάλογο και μεγάλη ποικιλία Burger το Fast Food ELVIS

 

Mε κλειδί την παράδοση και τις γενεές που έχουν μεγαλώσει μέσα σ αυτό, το Fast Food ELVIS σε έναν ανανεωμένο και πιο ζεστό πλέον χώρο σας περιμένει να το επισκεφτείτε όπως κάνετε ανελλιπώς τόσα χρόνια.

Η διεύθυνση του μαγαζιού, που συνεχώς θέλει να ανανεώνεται,  έχει δημιουργήσει νέα φυλλάδια και νέο κατάλογο όπως θα δείτε παρακάτω όπου πλέον μπορείτε εκτός από πίτσες, πίτες, σκεπαστές, μακαρονάδες, σάντουιτς και διάφορα είδη  grill συνδυασμένα με εκλεκτές σως, μπορείτε να απολαμβάνετε και μεγάλη ποικιλία σε burgers. Ελάτε να απολαύσετε λαχταριστά hamburger, cheeseburger, chicken burger, chili burger, Greek burger, Canadian burger, Golden burger kai Golden chicken burger και είναι σίγουρο ότι θα παραμείνουμε η καθημερινή σας συνήθεια γιατί οι συνήθειες δύσκολα αλλάζονται και ο ΕLVIS είναι μια συνήθεια χρόνων που μας συνοδεύει με γνώμονα την ποιότητα, το φιλικό περιβάλλον και τις προσιτές τιμές.

Ακόμα εκεί είστε?? Επισκεφτείτε το νέο ανανεωμένο χώρο ή απολαύστε τα πάντα στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στα  2682028550/28198 ή στα κινητά 6956706267( VODAFONE) και 6986175232(WHATS UP).

Δείτε το νέο κατάλογο :

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.