Με Μπόγρη, Σκουντή και την ελίτ της διαιτησίας η 5η ημέρα του 7ου “Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας (231 φώτο)

Mεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης παρευρέθηκαν σήμερα στην 5η και προτελευταία ημέρα του 7ου “Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας.  Το “παρών” στα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας έδωσαν ο καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπόγρης, ο προπονητής καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και οι διαιτητές καλαθοσφαίρισης Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, Χρήστος Χριστοδούλου και Χρήστος Παναγιώτου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για μια ακόμη ημέρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας για να στηρίξει το τουρνουά που έχει μετατρέψει την Πρέβεζα σε επίκεντρο του μπασκετικού πάρτι και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου στα πλαίσια του τουρνουά  ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολη Πρέβεζας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου (Π.Ε. Πρέβεζας) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει στην Πρέβεζα Ημερίδα με θέμα “Αθλητικός Τουρισμός στην Πρέβεζα: Ευκαιρία και Προοπτικές” , ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί όλων των κατηγοριών

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από την 5η ημέρα

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.