Διεξήχθη σήμερα 13 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 ο αναβληθέντας αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Παίδων των Μικτών ΕΠΣ ανάμεσα στην γηπεδούχο ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και την ΕΠΣ Άρτας στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΕΠΣ Άρτας επωφελήθηκε κάποια λάθη από την ΕΠΣ Π-Λ και απείλησε την εστία στο 20΄δυο φορές με τον τερματοφύλακα να λέει όχι σε δυο απανωτά σουτ ενώ για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας η καλύτερη φάση ήταν στο 21΄οπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι αλλά με το σκορ να παραμένει στο 0-0 για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ και το πέτυχαν στο 69΄με τον Μπαρλαγιάννη να κάνει το 1-0 και στο 74΄ο Τσουμελέκας διαμόρφωσε το 2-0 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ(ΝΤΟΥΡΟΣ): ΤΣΟΛΚΑΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΙΤΣΙΟΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΡΑΜΜΟΣ, ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΜΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΑΚΗΣ, ΠΑΤΥΠΟΔΗΣ, ΠΑΤΑΚΙΑΡΑΣ, ΧΑΛΚΗΣ, ΚΙΤΣΙΟΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ.

ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ(ΣΙΑΠΕΡΑΣ): ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ, ΤΣΑΜΠΑΣ, ΣΙΜΟΣ, ΝΑΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ, ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ, ΤΣΟΓΚΑΣ, ΠΑΠΑΛΑΜΠΟΣ, ΤΣΙΚΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΤΣΩΛΗΣ, ΤΣΟΥΜΑΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ, ΖΩΓΟΣ, ΡΙΖΟΣ, ΠΕΤΣΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.