Με μεγάλα ονόματα από το χώρο του αθλητισμού έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Είμαστε Πια Πρωταθλητές” από τον δημοσιογράφο – συγγραφέα Βασίλη Σκουντή στην Πρέβεζα

Tην ευκαιρία να γνωρίσουν, να ακούσουν αλλά και να συναντήσουν από κοντά έναν εκ των κορυφαίων στο είδος του, είχαν σήμερα αρκετοί συμπολίτες μας.

Ο λόγος για το γνωστό δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή, που έχει συνδέσει τη φωνή του με μεγάλες μπασκετικές επιτυχίες, ο οποίος στα πλαίσια της παρουσίας του στο 7ο “3on3 Basketball Tournament Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας”, παρουσίασε σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου και ώρα 10:30 το πρωί στο Cafe dolce Al Mare, δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο, το βιβλίο του με τίτλο “Είμαστε Πια Πρωταθλητές” από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική και το οποίο αφορά την συμπλήρωση 31 χρόνων από την μεγάλη επιτυχία της γενιάς του ’87.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας κ. Θωμάς Γεωργίου και ο πρώην διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, καθηγητής διαιτησίας και εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Περικλής Βασιλάκης.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν το Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά 3on3 Βasketball Πρέβεζας 2018 κ. Αποστόλης Σουλιώτης, η Χρυσή Ολυμπιονίκης στα 20χλμ Βάδην το 2004 και Πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων 2003 Αθανασία Τσουμελέκα, ο Παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας και προπονητής κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο διεθνής διαιτητής μπάσκετ κ. Χρήστος Χριστοδούλου.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσόγκας

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.