Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κάμπ ρυθμικής γυμναστικής στην Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή του ΑΓΣ Κλεοπάτρα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτες εμπειρίες γύρισαν τα κορίτσια του ΑΓΣ Κλεοπάτρα από το Κάμπ ρυθμικής γυμναστικής που έγινε  από 4-9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας στην Θεσσαλονίκη με την καθοδήγηση της εκπληκτικής Αζέρας πρωταθλήτριας και ένατης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Μαρίνας Ντουρούντα.

Το Καμπ παρακολούθησαν οι αθλήτριες του συλλόγου ΑΓΣ Κλεοπάτρα  Σαλμά Εύη –Πρίφτη Βασιλική-Σοφιανού Σταματία –Λαμπίδου Άρτεμις που επέστρεψαν στην Πρέβεζα με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις αποσκευές τους γεμάτες  αξέχαστες εμπειρίες.

Τις αθλήτριες συνόδεψαν οι προπονήτριες τους Ζαντραβέλη Βασιλική και Σιαμαντά Ελένη που εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την απόδοση των παιδιών και το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης.

 

Πηγή φώτο: Gymnast.gr

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *