Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος «KOUKOS RACE TRAIL»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος «KOUKOS RACE TRAIL», απόστασης (15) χιλιομέτρων που διεξήχθη σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2017 στο Κανάλι Πρέβεζας από τον  Σ.Ο.Π.Πρεβεζας σε συνεργασία με την Κοινότητα Καναλίου.

Ο αγώνας ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία τόσο από πλευράς συμμετοχών, όσο και από οργανωτικής πλευράς, γεγονός που αφήνει μεγάλες προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία την επόμενη χρονιά .

Η διαδρομή περιλάμβανε άσφαλτο, μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους και οι δρομείς κινήθηκαν σε υψόμετρο από 0 έως 200 μέτρα, ενώ η συνολική θετική υψομετρική ήταν περίπου στα 500 μέτρα.

Στόχος του αγώνα να προβάλλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες, κάτι που σήμερα το κατάφερε στο μέγιστο βαθμό.

Μεγάλος νικητής του αγώνα αναδείχθηκε για 2η χρονιά ο Τσίπης Άρης, με χρόνο 1 ώρα και 3 λεπτά (1.03.01), δεύτερος ο Γεωργοπέτρης Δήμος με χρόνο (1.05.11), και τρίτος ο Γκοπάννος Γεώργιος με χρόνο (1.06.00).

Στη κατηγορία των γυναικών νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Τζαλοκώστα Δήμητρα, δεύτερη η Μύτικα Ζωή και τρίτη η Αγγελή Αρετή.

*Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

One thought on “Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος «KOUKOS RACE TRAIL»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.