Το τριήμερο Παρασκευή 22 έως Κυριακή 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας οι αγώνες για το ατομικό ανδρών και γυναικών μεταξύ σκακιστών και σκακιστριών της περιφέρειας. Αθλητές και αθλήτριες από έξι σωματεία συναγωνίστηκαν πάνω από τις σκακιέρες σε πέντε γύρους.

Πρωταθλήτρια στις γυναίκες αναδείχτηκε η Μιράντα Γιούτσου με 3,5 πόντους σε 5 αγώνες, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

Πρωταθλητής στους άντρες αναδείχτηκε ο Μιχαήλ Παππάς με 4,5 πόντους σε 5 αγώνες. Ισοβάθμισε με τον Γεράσιμο Γιάχο με τον οποίο είχε αναδειχτεί ισόπαλος στον μεταξύ τους αγώνα, αλλά υπερίσχυσε στα κριτήρια ισοβαθμίας αφήνοντας τον Γεράσιμο στην δεύτερη θέση. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Βασίλης Γιούτσος που ισοβάθμισε με 3 πόντους σε 5 αγώνες με τους Βαγγέλη Μπέλλο, Δημήτρη Ντάκουλα, Δημήτρη Μίτο, Βασίλειο Κούλη, υπερισχύοντας στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Από το σωματείο μας συμμετείχαν οι Βαγγέλης Μπέλλος, Βασίλης Φελέκης, Θανάσης Θάνος, Δημήτρης Ντάκουλας, Κώστας Κανταρέλης, Αρίσταρχος Γκόβας, Στάθης Φατούρος και Δημοσθένης Μελετίδης. Μεταξύ αυτών καλύτεροι αναδείχθηκαν οι Βαγγέλης Μπέλλος και Δημήτρης Ντάκουλας.

Ως Σκακιστική Ένωση ΝΙΚΟΠΟΛΗ Πρέβεζας ευχαριστούμε όλους και όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα και τους ευχόμαστε καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες τόσο ατομικά όσο και συλλογικά!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Preveza City για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου και τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη διάρκεια των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.