Με επιτυχία η φετινή γιορτή του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου « Ποσειδώνας»

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο γέμισε κολυμβητές και κολυμβήτριες μικρής και μεγάλης πισίνας αλλά και γονείς που ήρθαν να δουν από κοντά και να χειροκροτήσουν την εξέλιξη των παιδιών τους στην κολύμβηση.

Τη γιορτή άνοιξε η υπεύθυνη προπονήτρια του Συλλόγου κ. Ελευθερίου –Λύρου Ιουλία που καλωσόρισε τους γονείς και τους φίλους τους στην καλοκαιρινή κολυμβητική γιορτή του συλλόγου και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη. Η ενασχόληση με την κολύμβηση έχει πολλά οφέλη, πρόσθεσε η κα Λύρου,  ξεκινώντας από τη γνώση των βασικών αρχών της τεχνικής, δίνοντας τη δυνατότητα να είναι πιο ασφαλής η επαφή των παιδιών με τη θάλασσα, να είναι ευχάριστη και να προσφέρει ευεξία, ενώ σημαντική είναι η βελτίωση της αντοχής, της δύναμης, της ευλυγισίας και κατά συνέπεια η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και η αποκατάσταση από τραυματισμούς. Τέλος, ανακοίνωσε ότι τα μαθήματα κολύμβησης θα συνεχιστούν κανονικά από αύριο.

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.