Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου της κας Άννας Μοροζίνη « Η αγάπη δολοφόνησε την Ελπίδα» στα πλαίσια του φεστιβάλ « Όψεις του Φανταστικού»

Στα πλαίσια του φεστιβάλ «Όψεις του Φανταστικού» που διοργανώθηκε στην Πρέβεζα σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου, από τις 20.00 το απόγευμα στην Θεοφάνειο Αίθουσα τέχνης, με την υποστήριξη του Δήμου Πρέβεζας, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας και του Συλλόγου περί Βιβλίου Πρέβεζας, μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε το βιβλίο « Η αγάπη δολοφόνησε την Ελπίδα» της κας Άννας Μοροζίνη από τις εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές.

Για το βιβλίο μίλησαν ο ερευνητής-φιλόλογος κ. Κοσμάς Κοψάρης και ο εκδότης Γεώργιος Σωτήρχος.

Επίσης απήγγειλαν αποσπάσματα με θεατρικές αναγνώσεις η εκπαιδευτικός-συγγραφέας κα Αλεξάνδρα Κωστάκη, η δικηγόρος και ερασιτέχνης θεατρική ηθοποιός κα Χριστίνα Κριτσιμά και η συγγραφέας Άννα Μοροζίνη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Η ηρωίδα είναι μια τραγική φιγούρα κυριευμένη από τα αισθήματα και τα πάθη της. Γεννημένη από μητέρα πόρνη, μεγαλωμένη από θετούς γονείς, προσπαθεί να γευθεί και να πάρει από τη ζωή, όσα λαχταρά, όσα της ανήκουν…. Και τα παίρνει. Ερωτεύεται τον μοιραίο άνδρα και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Η ζωή, όμως, παίζει άσχημο, άνισο παιχνίδι εις βάρος της…»

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.