Με γκολ Ράπτη και Τουλκερίδη πέρασε στην επόμενη φάση ο Κεραυνός.

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή ο αγώνας της Α φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Σφακιώτες και τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Θεσπρωτικού στο γήπεδο Σφακιωτών, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση με τελικό σκορ 1-3.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ράπτη στο πρώτο ημίχρονο αλλά με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και να φέρνουν το ματς στα ίσα (1-1) με γκολ του Θεριανού. Ο Κεραυνός ανέβασε το σκορ σε 1-3 με γκολ του Τουλκερίδη και του Ράπτη, παίρνοντας τη νίκη και το εισιτήριο για την  επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΗΣ

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ – ΛΥΤΡΑΣ

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ (ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ): ΑΡΑΒΑΝΗΣ, ΦΙΛΙΠΠΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΜΠΕΡΓΚΟΥ, ΣΕΡΔΙΝΙΑΡΗΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΝΑΝΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΤΟΙ: ΧΟΤΖΑΙ, ΚΤΕΝΑΣ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΚΟΛΙΟΣ): ΜΗΤΣΙΟΣ, ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΤΟΙ: ΓΟΥΛΑΣ, ΣΙΟΥΜΑΛΑΣ.

Βασίλης Κούρκουλας

Ο Βασίλης Κούρκουλας, Αρχισυντάκτης του GoSports.gr καλύπτει καθημερινά την επικαιρότητα και με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.