Μεγάλο διπλό του Οδυσσέα Νυδριού μέσα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/11/2017 και ώρα 15:00 στο γήπεδο θεσπρωτικού ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον Κεραυνού Θεσπρωτικού και τον Οδυσσέα Νυδριού, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα μεγάλο διπλό με σκορ 0-3, συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία την Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό ο Σταύρου για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 39ο λεπτό ο Καρτάνος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε το 66ο λεπτό με πλασέ ο Θεράπος.

 

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ Γ.

Βοηθοί: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.- ΣΙΣΚΑΣ Σ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ(ΚΟΛΙΟΣ): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΚΟΥΣΗΣ ΣΠ., ΛΑΙΝΑΣ(76’ ΠΑΝΟΥΣΗΣ), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ(46’ ΝΤΟΒΑΣ), ΚΟΥΣΗΣ ΣΤ., ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ(46’ ΜΠΟΜΠΟΡΗ), ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΤΑΞΗΣ(65’ ΤΖΙΜΑΣ).

ΕΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(ΒΑΝΝΑΣ): ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΤ., ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ(88’ ΧΟΤΖΑΙ), ΑΡΓΥΡΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ(66’ ΓΑΖΗΣ), ΘΕΙΑΚΟΣ, ΘΕΡΑΠΟΣ(80’ ΠΟΛΙΤΗΣ), ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΡΤΑΝΟΣ(83’ ΒΑΝΝΑΣ).

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.