Μαθητικός αγώνας δρόμου 1000μ στην παραλία του Νυδριού

Την Κυριακή 01/10/2017 και με αφορμή την έναρξη εγγραφών του τμήματος Νυδριού, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργανώνει μαθητικό αγώνα δρόμου 1000μ στην παραλία του Νυδριού στο άγαλμα του Ωνάση.

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού, μόνοι τους ή με συνοδό, τρέχοντας ή περπατώντας. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί ξεκινάει από το άγαλμα του Ωνάση, συνεχίζει αριστερά για περίπου 500μ, αναστρέφει και η επιστροφή γίνεται από την ίδια διαδρομή προς την αντίθετη κατεύθυνση και τερματίζει στο σημείο εκκίνησης, το άγαλμα του Ωνάση.

Στον τερματισμό θα προσφέρονται νερά, χυμοί και φρούτα, καθώς και διπλώματα συμμετοχής. Ταυτόχρονα θα γίνονται και οι αιτήσεις εγγραφής των νέων αθλητών και αθλητριών.

Καλή αγωνιστική χρονιά!

Ομάδα Σύνταξης

To Gosports.gr είναι μια σύγχρονη αθλητική ιστοσελίδα . Με συνεχή ροή αθλητικών ειδήσεων, πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos, αποκλειστικές συνεντεύξεις, μεταγραφές, πρόγραμμα αγώνων, live streaming, αφιερώματα και καθημερινό παρασκήνιο παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στην Βορειοδυτική Ελλάδα και όχι μόνο, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.