Πραγματοποιήθηκε σήμερα 8/10 στο γήπεδο Βαλανιδοράχης ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στην τοπική ομάδα της Φορτούνας και τον ΠΑΣ Πρέβεζα 2016, με το παιχνίδι να τελειώνει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, στο 10ο λεπτό καλή εκτέλεση φάουλ του Dedi με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει. Στο 17ο λεπτό ο Μπόμπορης μπροστά από το τέρμα στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Στο 29ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Μήτο- Κώτση Ι., ενώ λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπόμπορη μετά από σέντρα του Δημουλιά να πιάνει την κεφαλιά αλλά να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Στο 40ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημουλιά, ο Τσοβίλης χάνει την μπάλα από τα χέρια του με τον Μπόμπορη να σκοράρει αλλά να ακυρώνεται από τον διαιτητή κ. Ποντίκη για φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα. Η Βαλανιδοράχη έχασε κλασική ευκαιρία στο 43ο λεπτό να προηγηθεί όταν σουτ του Ευθυμίου σταμάτησε στο  δοκάρι του Κώτση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έψαχναν το γκολ με τον Μπόμπορη στο 60ο λεπτό να απειλεί με ψαλιδάκι. Στο 71ο λεπτό ο Καζούκας δε μπόρεσε να σκοράρει μετά από σέντρα του Ντέτσικα, ενώ στο 77ο ο Δημουλιάς σέντραρε με τον Καζούκα να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να κάνουν την έκπληξη στις καθυστερήσεις με τον Νόνα Δ.

 

Διαιτητής: ΠΟΝΤΙΚΗΣ Κ.

Βοηθοί: ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Χ.- ΖΩΤΟΣ Δ.

 

Α.Ε ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΑΧΗΣ(ΚΑΣΚΑΝΗΣ): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Α., ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ Π., ΣΟΥΠΕ, ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι(84’ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)., ΕΥΘΥΜΙΟΥ(72’ CEPELE), ΤΖΙΜΑΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ(61’ ΝΟΝΑΣ Δ.).

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 2016(Α. ΜΠΕΚΑΣ): ΚΩΤΣΗΣ, ΤΟΥΡΓΕΛΗΣ(45’ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ), ΝΤΕΤΣΙΚΑΣ, ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΡΕΧΙΔΗΣ, DEDI, ΜΟΥΤΣΑΙ(66’ ΜΟΥΤΣΑΙ), ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ(78’ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ), ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ(45’ ΤΣΑΛΑ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ.

*Στις επόμενες ώρες θα αναρτηθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.