« Λευκή» ισοπαλία για Α.Ο Παλαίρου και Α.Ο Πλαγιάς.

Χωρίς τέρματα έληξε σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαίρου το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας ανάμεσα στον Α.Ο Παλαίρου και τον Α.Ο Πλαγιάς.

Η ομάδα του Κυργιάκου Παναγιωτίδη δεν έχει βρει ακόμα τον τρόπο να βάζει την μπάλα στα δίχτυα μιας και δυσκολεύεται να σκοράρει έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής μόλις 1 γκολ στη 2η αγωνιστική στην έδρα της με αντίπαλο την Φορτούνα Βαλανιδοράχης ενώ ξέρει να κρατάει καλά το 0 στην άμυνά της. Σε αντίθεση με την ομάδα της Πλαγιάς που αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν σκόραρε μιας και έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 18 γκολ.

Διαιτητής: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.- ΝΑΣΤΟΣ Ζ.

Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ,ΖΕΛΟΣ,  ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ(ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ 60’), ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ZACE, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(ΧΑΣΑΚΗΣ Π 70’), ΧΑΣΑΚΗΣ.

Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ(ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ):ΚΑΤΑΓΗΣ Γ., ΚΟΚΟΛΗΣ, ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ(ΠΑΞΙΝΟΣ Α. 92’), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ(ΚΑΤΑΓΗΣ Κ. 85’), ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ, ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ.(ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Ζ. 89’), ΜΩΡΑΙΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Ε(ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ Ε. 54’).

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.