Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) με την τεχνική υποστήριξη της Sportevent, διοργανώνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στο ¨Παραλίμνιο Πάρκο¨ στην πόλη της Άρτας Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ για φιλανθρωπικό σκοπό, με την επωνυμία «Ελπίδα για τη Ζωή».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του καλλιτέχνη που μετρά εκατομμύρια προβολές στο YouTube με επιτυχίες που αγαπά ιδιαιτέρως όλη η νεολαία, ενώ όλα του τα τραγούδια αποτελούν τεράστιες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Νάζης, πάντα παρών σε τέτοιες ξεχωριστές δράσεις, θα τιμήσει την Πανελλήνια Αθλητική Εκδήλωση ΑμεΑ «Ελπίδα για τη Ζωή» σε μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Μαζί του και ο Δημήτρης Ντέντε, ο τραγουδιστής που ξεχώρισε μέσα από το Star Academy και που τιμά για ακόμα μία φορά την πόλη του, δίνοντας δυναμικό παρόν στην Πανελλήνια εκδήλωση, χαρίζοντας ένα ξεχωριστό live act με όλες τις επιτυχίες του χθες και του σήμερα.

Εκ μέρους του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος κος Δημήτριος Χαλάστρας τους ευχαριστεί ολόψυχα για τη στήριξη τους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Χαλάστρας

ΕΜΘ Αλχίας (ΜΧ-ΕΥ)

Ο Γενικός Γραμματέας

Απόστολος Μαρκοστάμος

Ανθλγός (ΥΓ)