Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η ΕΠΣ Π-Λ σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία της

0

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας με την παρακάτω ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα σε όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην λειτουργία της.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27/4/2018

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ενταθεί η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων να δημιουργήσουν προβλήματα στη λειτουργία της Ένωσης, στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και στις σχέσεις των σωματείων – μελών της Ένωσης μεταξύ τους και με τη Διοίκηση. Τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι προφανή σε όλους και περιλαμβάνουν συκοφαντίες, διαστρέβλωση πραγματικών περιστατικών, παραποίηση εγγράφων, ανοίκειες ύβρεις και αφορισμοί σε βάρος προσώπων που ξεπερνούν κατά πολύ τα όρια της κριτικής και αγγίζουν αυτά της συκοφαντίας και της δυσφήμησης.

Η Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ έχει αποδείξει ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα φαινόμενα αυτά με σεβασμό στη νομιμότητα, με επιείκεια, αλλά και με αποτελεσματικότητα ταυτόχρονα. Δηλώνει ότι οι συμπεριφορές αυτές, στρεφόμενες μάλιστα εναντίον στελεχών της άξιων, έντιμων και ικανών, δεν θα παραμένουν στο μέλλον ατιμώρητες και καλεί όλους όσους καταφεύγουν σε παρόμοιες πρακτικές, να αναλογιστούν τις συνέπειες και να σεβαστούν τη νομιμότητα. Αλλιώς θα λάβουν την δέουσα απάντηση, με προσφυγή στη δικαιοσύνη και σε κάθε αρμόδιο όργανο του ποδοσφαίρου.

Πρέβεζα, 27 Απριλίου 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.