Καρακώστα για Σταθάκη: «Θα πάρει από τις μίζες και θα έρθει να μας κεράσει» για τη γιορτή του

Ως αποτυχημένο χιούμορ και όχι δηλητηριώδες σχόλιο εκλαμβάνεται η παρέμβαση της κυρίας Εύης Καρακώστα κατά την έναρξη της επιτροπής παραγωγής και εμπορίου της Βουλής.

Με αφορμή ότι η επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για την πώληση της ΔΕΗ ορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα της ονομαστικής εορτής του αρμόδιου υπουργού Γιώργου Σταθάκη, η πρόεδρος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου σχολίασε «θα πάρει από τις μίζες και θα έρθει να μας κεράσει, όπως συνηθίζεται».

Το σχόλιο της βουλευτού του
ΣΥΡΙΖΑ έγινε παρουσία του κ. Σταθάκη αλλά και δεκάδων βουλευτών.

Ειδικότερα, τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν να ακροαστούν τα μέλη των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων για τις προωθούμενες διατάξεις που αφορούν την εκποίηση του 40% των λιγνιτικών μονάδων την ερχόμενη Δευτέρα. Σε εκείνο το σημείο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης είπε: «την Δευτέρα θα γιορτάζει και ο υπουργός. Θα μας κεράσει» για να παρέμβει η κυρία Καρακώστα λέγοντας: «βέβαια, θα πάρει τις μίζες και θα έρθει να μας κεράσει όπως συνηθίζεται».

Πηγή: Protothema.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.