Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 1677/ 3 Απριλίου 2018 αποφάσισε την κλήση σε απολογία του σωματείου Α.Ο Βόνιτσας για τα όσα συνέβησαν με τον αγώνα με τον IBC και την επιβολή χρηματικού προστίμου για την προσβλητική και συκοφαντική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης.

Δείτε την απόφαση: 

Συνομίλησαν τηλεφωνικά, σήμερα Τρίτη 3 Απριλίου 2018, ώρα 10:00 τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, προκειμένου να αποφασίσουν στα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.

Συνομίλησαν οι : Νικάκης Κώστας, Τσώνος Στράτος, Σταυρόπουλος Σταμάτης και Μπέστιας Γιώργος.

Αποφασίστηκαν :

  1. α) Να κληθεί σε έγγραφη απολογία εντός πενθημέρου από λήψης του παρόντος Πρακτικού, το σωματείο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ, για όσα συνέβησαν στον αγώνα Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ (31/3/2018 – PLAY OFF Α’ ΑΝΔΡΩΝ) και αναγράφηκαν στο Φ.Α. και στις εκθέσεις των διαιτητών.

    β) Για τον παραπάνω αγώνα, επιβάλλεται πρόστιμο τριακοσίων (300) ευρώ στο σωματείο Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ, για την προσβλητική και συκοφαντική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης. Το πρόστιμο θα πρέπει να καταβληθεί στον λογαριασμό της ΕΣΚΑΒΔΕ (0026.0132.18.0100048028 – Τράπεζα EUROBANK) εντός δεκαπέντε (15) ημερών και στη συνέχεια θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.