Και με τη βούλα… Κτενάς και Καλογερής στον Α.Ο Καρυάς

Ο Α.Ο Καρυάς με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Άρη Φερεντίνο, μετά την απόκτηση των Σπύρου Θεράπου και Τίμου Καλογέρη, προχώρησε πριν λίγο και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους Ανδρέα Κτενά και Σταύρο Καλογερή, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στάθη Κατωπόδη.

Ο Ανδρέας και ο Σταύρος που  ήταν επί σειρά ετών αρχηγοί της ομάδας του Τηλυκράτη και παρόντες στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας,  με κορυφαίες το πρωτάθλημα της Δ εθνικής το 2012 και το πρωτάθλημα της Γ εθνικής το 2018, σίγουρα αποτελούν δυο πολύ δυνατά χαρτιά στα χέρια του προπονητή Άρη Φερεντίνου αφού τόσο με την εμπειρία τους όσο και με τις ικανότητες τους στο γήπεδο, δυναμώνουν κατά πολύ το κέντρο και καθιστούν πλέον την ομάδα της Ορεινής Λευκάδας μια υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gosports.gr η ομάδα της Καρυάς ψάχνει ακόμη δυο μικρούς για να ολοκληρώσει το ρόστερη, με την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας να είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13/08 στις 18:00 μ.μ στο γήπεδο Σφακιωτών.

 

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.