Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού Σ.Κ. Νικόπολη αποτελεί μια νέα καινοτομία και προσπάθεια του Συλλόγου μας να φέρει τους φίλους της Νικόπολης ακόμα πιο κοντά στην ομάδα της πόλης μας!

Τώρα δίνεται η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο της ομάδας μπάσκετ Σ.Κ. Νικόπολη να ζήσει στο ρυθμό των αγώνων και των εκδηλώσεων της ομάδας, να προσφέρει εμπράκτως στην ομάδα της πόλης, να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες και να αποτελέσει ενεργό μέλος της μεγάλης οικογένειας της Νικόπολης.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού Σ.Κ. Νικόπολη έχει ως στόχο της δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας εθελοντών.

Οι εθελοντές Σ.Κ. Νικόπολη θα έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν τη γνώση τους, τις ικανότητες τους, την διάθεση τους και όλες τους τις δυνατότητες στην ομάδα που αγαπούν και υποστηρίζουν. Θα μπορούν να προσφέρουν σε τομείς όπως οι υπηρεσίες θεατών, η εξυπηρέτηση των χορηγών, τα media και το γραφείο τύπου, ο τομέας των εισιτηρίων και σε πολλούς άλλους τομείς των δραστηριοτήτων της ομάδας.

Οι ώρες προσφοράς είναι λίγες , ανάλογα φυσικά με την περιγραφή και την φύση της θέσης και θα καλύπτουν τόσο πάγιες όσο και έκτακτες ανάγκες της ομάδας.

Η φιλοσοφία…

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού Σ.Κ. Νικόπολη έχει ως βασικό στόχο να ικανοποιήσει τους φίλους της ομάδας και τους χορηγικούς συνεργάτες προσφέροντας υπηρεσίας προετοιμασίας του γηπέδου, προβολής της ομάδας και υποστήριξης των δράσεων του Συλλόγου αποτελώντας έτσι ενεργό μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας της Νικόπολης.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η προσπάθεια του Σ.Κ. Νικόπολη να υλοποιήσει αυτό το πρόγραμμα Εθελοντισμού το οποίο εκτός των παραπάνω παραμέτρων έχει και ως βασικό στόχο την κάλυψη κάποιων σημαντικών αναγκών της λειτουργίας του σωματείου μας τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων όσο και σε καθημερινή λειτουργία.

Εκτός αυτού, εξίσου σημαντικές είναι και οι πρωτοβουλίες που θα αναλαμβάνουν οι εθελοντές Σ.Κ. Νικόπολη τόσο για την υποστήριξη της ομάδας όσο και για την προβολή του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης το οποίο επεκτείνεται σε πολλούς τομείς και άξονες.

Περιγραφή θέσεων εθελοντών…

Εξυπηρέτηση Χορηγών
Ο συγκεκριμένος τομέας περιλαμβάνει δυο πεδία δράσης στους ενδιαφερόμενους: (α) την συμμετοχή εθελοντών σε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι εταιρίες – χορηγοί Σ.Κ. Νικόπολη που στόχο έχουν την προβολή της συνεργασίας μας, και (β) την γενικότερη εικόνα της παρουσίας των εταιριών εντός του γηπέδου σε κάθε αγώνα.

Event εκτός γηπέδου
Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, ο Σύλλογός μας οργανώνει διάφορες εκδηλώσεις εκτός γηπέδου, όπως ημερίδες, επισκέψεις, συναυλίες, αιμοδοσίες κτλ όπου οι εθελοντές μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τομέας Εισιτηρίων
Πριν από κάθε αγώνα εντός έδρας απαιτείται ένας καταμερισμός προσκλήσεων, διαπιστεύσεων και έλεγχος των εισιτηρίων και των θέσεων των θεατών για την κάλυψη των υποχρεώσεων της ομάδας. Όσοι εθελοντές απασχοληθούν σε αυτό τον τομέα θα έχουν ενεργό ρόλο στην προετοιμασία και άρτια διανομή των παραπάνω στο χώρο του γηπέδου.

Υπηρεσίες Φωτογράφισης
Σε δυο διαφορετικούς χώρους θα δραστηριοποιηθούν οι εθελοντές σε αυτό τον τομέα: (α) στην φωτογράφηση των διάφορων events που γίνονται στο γήπεδο κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, όπως επίσης πριν και μετά τους αγώνες της ανδρικής ομάδας και (β) φωτογράφηση αγώνων των ομάδων υποδομής και των εκδηλώσεων της ακαδημίας Σ.Κ. Νικόπολη.

Υπηρεσίες Θεατών
Στην επιτυχημένη διεξαγωγή ενός αγώνα εντός έδρας, η εξυπηρέτηση των θεατών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Η ταξιθέτηση του κοινού, η βοήθεια σε άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και η παροχή πληροφοριών για τους χώρους του γηπέδου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της θέσης.

Media / Γραφείο Τύπου
Σε κάθε αγώνα το Γραφείο Τύπου Σ.Κ. Νικόπολη καλείται να εξυπηρετήσει και να προσφέρει τις αρτιότερες υπηρεσίες που μπορεί σε όλους τους δημοσιογράφους που θα βρεθούν στο γήπεδο. Οι εθελοντές θα εξυπηρετούν τις ανάγκες αυτών των δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και θα φροντίζουν για την εύκολη πρόσβαση τους σε συγκεκριμένους χώρους όπως η αίθουσα τύπου και ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος παρακολούθησης των αγώνων για τους εκπροσώπους του τύπου.

 

Τα προνόμια…

Οι εθελοντές θα αποτελούν μια σταθερή ομάδα υποστήριξης των δραστηριοτήτων της ομάδας και θα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων και μια σειρά από προνόμια. Ειδική μπλούζα με το σήμα της ομάδας της Νικόπολης, διαπιστεύσεις αγώνων ανάλογα με το τμήμα στο οποίο θα προσφέρουν, γνωριμία με τους παίκτες και το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας , εισιτήρια για παιχνίδια της ομάδας, προσκλήσεις για εκδηλώσεις της ομάδας (συναυλίες κ.λ.π.) .

Το μεγαλύτερο προνόμιο φυσικά αποτελεί το ίδιο το γεγονός της προσφοράς στην ομάδα της πόλης μας !!!

Προνόμια εθελοντή Σ.Κ. Νικόπολη:

  • Μπλούζα εθελοντικής ομάδας με το λογότυπο της ομάδας και το λογότυπο των εθελοντών
  • Ειδική Διαπίστευση Εθελοντή
  • Επίσημη βεβαίωση δράσης εθελοντών Σ.Κ. Νικόπολη στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.
  • Κάθε εθελοντής θα παραλαμβάνει Κάρτα Διαρκείας BLACK εντελώς δωρεάν και θα δικαιούται επιπλέον 2 εισιτήρια δωρεάν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας ανδρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.