Το Επιμελητήριο Πρέβεζας προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που συμμετέχουν στο τουριστικό προϊόν της περιοχής (καταλύματα, γαστρονομία, χειροτεχνήματα, εναλλακτικός τουρισμός κτλ.) να συμμετάσχουν στην εκδήλωση με θέμα: «Επίσημη εκκίνηση της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 10:30 στο Ξενοδοχείο Dulac στα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου με την Google Hellas για την ανάληψη δράσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Ως πρώτη δράση της συνεργασίας αυτής, προβλέπεται η διάθεση από την Google Hellas δώδεκα (12) ειδικών συμβούλων οι οποίοι για το αμέσως επόμενο διάστημα 3-6 μηνών, θα επισκέπτονται τις επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν, στην έδρα τους και χωρίς οποιοδήποτε κόστος, θα παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την ψηφιακή προβολή τους στο χώρο του διαδικτύου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη δράση από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν στο χώρο της εκδήλωσης, μετά το πέρας αυτής.

Η επίσημη εκκίνηση της Εθνικής συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση θα γίνει από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ακόμη στελέχη του Υπουργείου καθώς και εκπρόσωπος και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το πρόγραμμα.

 

Οι επιχειρήσεις οι οποίες θα παραβρεθούν στην εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην: Περιφέρεια Ηπείρου,   Γρ. Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 26513 64202 -220 e.virou@php.gov.gr

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

 

Ιωάννης Μπούρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.