Ισόπαλο χωρίς τέρματα το 2ο φιλικό προετοιμασίας του Απόλλωνα Πάργας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το 2ο φιλικό προετοιμασίας του Απόλλωνα Πάργας με αντίπαλο τον Α.Ο Πλαταριάς στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας.

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας στο επίσημο προφίλ της στο facebook:

“Ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα μας το οποίο είχε και αυτό χαρακτήρα προπόνησης όπως αυτό της Δευτέρας.
Το παιχνίδι έγινε στη Μαζαρακιά Θεσπρωτίας και δεν είχε νικητή μιας και καμία ομάδα δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Σε ένα αρκετά σκληρό και δυνατό παιχνίδι, ο Απόλλωνας έδειξε και πάλι αρκετά καλά στοιχεία και θα μπορούσε να σκοράρει αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια, έδειξε όμως και κάποιες αδυναμίες, πράγμα που είναι άκρως φυσιολογικό καθώς οι παίκτες μας είναι αρκετά κουρασμένοι και επηρεασμένοι από τις συνεχόμενες προπονήσεις με αποτέλεσμα να μην αφομιώνουν πάντα τις οδηγίες του προπονητή στο έπακρο.
Σιγά σιγά το σύνολο θα δένει και παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε ωραία πράγματα στο χορτάρι από τα παιδιά του Απόλλων.

Αύριο Πέμπτη έχουμε τον αγιασμό της ομάδος στο Γήπεδο Β. Ε. ΒΑΣΙΛΑ και την Κυριακή στις 16:30 το πρώτο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ για την Α’ φάση του Κυπέλλου στο γήπεδο της Αγιάς. ”

Άντα Ζιώγα

Η Αλεξάνδρα Ζιώγα καλύπτει την επικαιρότητα για τo GoSports.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ της παρουσιάζει όλες τις αθλητικές εξελίξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.