Φιλική αναμέτρηση είχαν σήμερα Σάββατο 02/09/17 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λούρου στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για την νέα αγωνιστική χρονιά, με τον γηπεδούχος Θρίαμβο Λούρου να αγωνίζεται  στο Ά τοπικό της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και τον Πανλευκάδιο για πρώτη φορά στην ΄Γ Εθνική κατηγορία.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τις δυο ομάδες να παλεύουν για την επίτευξη ενός γκολ αλλά η στρογγυλή θεά δεν έκανε σε κανέναν το χατίρι μένοντας το παιχνίδι στις καλές φάσεις και το ποιοτικό ποδόσφαιρο που μας χάρισαν και οι δυο ομάδες.

Να τονίσουμε ότι ο Θρίαμβος Λούρου φέτος έχει θέσει γερούς στόχους με τις μεταγραφικές  κινήσεις που έχει κάνει για την αγωνιστική χρονιά  στο Ά τοπικό της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει στον βαθμολογικό πίνακα. Από την μεριά του ο Πανλευκάδιος, πρώτη χρονιά στη Γ Εθνική θα επιδιώξει και έχει όλα τα φόντα να κάνει μια καλή πορεία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: NΤΟΜΑΡΗΣ – ΚΟΥΤΡΑ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (ΛΕΤΣΟΣ): ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΤΖΙΑΚΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΓΟΓΟΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΜΠΡΟΥΒΑΣ, ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ, ΚΟΛΙΟΣ, ΖΑΚΚΑΣ, ΤΖΟΚΑΣ, ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ, ΣΑΚΚΟΣ, ΠΑΠΙΚΙΩΤΗΣ, ΤΣΕΛΙΚΗΣ.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ): ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΓΟΥΡΙΑΤΗΣ, ΔΗΜΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΓΚΑΝΑΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ, ΣΤΑΝ, ΦΛΟΥΔΑΣ, ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΜΠΗΣ, ΚΟΛΑΓΚΙ, ΜΠΑΚΑΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΣ.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”15″ gal_title=”ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ vs ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Φιλικό)”]